Admin
Admin
İş/Hobiler : teknisyen
Lakap : erkek
|
Konu: 2008 Öss SoruLarı !! xDD Yeni Paz Ağus. 17, 2008 8:47 am |
|
|
1) Burası Muş'tur, yolu Yokuş'tur, Muş'taki yokuşun eğimi kaçtır? (tan(A) =cos(B) ) a) Diktir b) Kektir c) 250 TL d) Bilmiyom. e) Doğru cevap b seçeneği olabilir.
2) Aşağıdakilerden hangisi diğerlerinden farksızdır? a) Kanaviçeli kukurbit b) Ebelemeceli ebegümeci c) İki şık daha var d) Ali Şen e) Berlin hoparlör enstitüsü genel müdürlüğü sekreter yardımcılığı makamı
3) Aşağıdakilerden hangisi nedir? a) Hiçbiri b) c c) Ne? d) Yaaaa... e) Hesap bilmeyen kasap.
4) Cevap (C) seçeneği ise, soru nedir? a) Adınız? b) Yaş kaç? c) Hiçbiri d) Hepsi e) Bazısı
5) Nerdeyim ben?!! Örneklerle açıklayınız.
6) 4 milletvekilini bir zürafaya eşit olarak kabul ederseniz, meclis murakıbı kaç Marlboro eder (Dışişleri bakanını 3.14 alınız)? a) 1 b) 3.2 c) Az d) Saat kaç? e) Dörde çeyrek var.
7) Aşağıdakilerden hangisi, pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahiptir? a) Soruyu tekrarlayabilir misiniz acıbaa? b) Yoğurt c) Salatalık d) b+c = cacık e) Valla artık ben ne desem boş.
Cool "Bir kenenin üzerinde bulunduğu yastığın kılıfına dikiş atan adamdan haber almış gibi görünen kertenkeleye yan bakmış gibi gördüğümüz bu kadının kayınbiraderi, askere gitti" cümlesinde aşağıdaki öğelerden (elementlerden) hangisi bulunmaz? a) Öldüresiye isim tamlaması b) Belirteçli harf tümleci c) Beşinci element d) Küpeşte rendesi e) Edatlı geçirgen zifir büzürdetmesi
9) Aşağıdaki şıklardan hangisi daha şıktır? a) Bu şık! b) Hayır bu! c) Haaayııırr, bu.. d) Bence bu.. e) Kesin bu!
10)insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !?
ruh kimin içindedir..?? a) benim b) insanın c) forumda d) bakkalda e) buradaaaaa
--Sınav bitmiştir; kendinizi ters çevirin, öylece kalın..-- BAŞARILAR XD |
|